Quis Money


Το Quis Money είναι ένα λογισμικό με το οποίο μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα Διαθέσιμα, τα Έσοδα και τα Έξοδά μας.

Διαθέσιμα: τα μετρητά (ταμείο), οι καταθέσεις και οι επιταγές που κατέχουμε.

Έσοδα: οι Εισπράξεις (από την επιχείρησή μας, από μισθούς, από τόκους καταθέσεων ή από άλλες πηγές)

Έξοδα : Τα Έξοδά μας ανά κατηγορία (πχ Ενοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Βενζίνη, Φόροι κλπ)

Προβλεπόμενα Έσοδα, Έξοδα : Προκαθορισμένα περιοδικά έσοδα και έξοδα, ή ελεύθερα οριζόμενα

Προβλεπόμενη Κατάσταση Διαθεσίμων. Ποια θα είναι η κατάσταση του ταμείου και των λοιπών διαθεσίμων μας, βάση των προβλεπόμενων εσόδων και εξόδων, σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία

Παρακολούθηση Δανείων που πήραμε ή που δώσαμε: Υπόλοιπο για αποπληρωμή, εισπρακτέοι ή πληρωτέοι τόκοι έως τώρα, προκαθορισμένες αποπληρωμές ανά μήνα

Παρακολούθηση Καθαρής Ταμειακής Θέσης μας. (Διαθέσιμα + Απαιτήσεις - Υποχρεώσεις )

Εικόνες

Απαιτήσεις

Απαιτήσεις λογισμικού Quis Money

1. Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής (PC ή Laptop) με λειτουργικό σύστημα Windows 98 ή νεώτερο. Προτείνεται Windows XP ή νεότερο (Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10)

2. Σε περίπτωση υπολογιστή με λειτουργικό Windows XP, ή παλαιότερο, απαιτείται η εγκατάσταση του DotNet Framework 2.0 service pack 2. Παρατήρηση: το DotNet Framework συνήθως είναι εγκατεστημένο, στους περισσότερους υπολογιστές πλέον. Έτσι δοκιμάστε να το εγκαταστήσετε μόνο εάν το QuisMoney δεν ξεκινάει την λειτουργία του. Το DotNetFramework μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το site της Microsoft:

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=1639

3. Η ύπαρξη Internet σύνδεσης στον υπολογιστή που θα εγκατασταθεί το λογισμικό. Η σύνδεση μπορεί και να μην είναι συνεχής, απαιτείται όμως τουλάχιστον κατά την διαδικασία της αρχικής εγκατάστασης και ενεργοποίησης του λογισμικού, όπως επίσης απαιτείται και περιοδικά για τον έλεγχο και την αυτόματη εγκατάσταση των νέων εκδόσεων, καθώς και για την επαλήθευση της ύπαρξης νόμιμης άδειας λειτουργίας.

Αγορά Quis Money

Επικοινωνήστε μαζί μας!

επικοινωνία